VIVIX

Mungkin ada lagi yang belum tahu macam mana botol Vivix, tadaa… ini lah dia botol dia.. Setiap satu botol, boleh digunakan sehingga 1-2 bulan.. Vivix ni sangat sesuai di ambil oleh warga emas atau orang yang sukar untuk menelan pil.. saya pernah mencuba Vivix, memang sedap dan hasilnya memang terbaikkk..hehee..

Vivix ni banyak sangat kegunaan…tapi yang paling popular adalah sebagai anti-penuaan…hehee.. Orang stroke pun boleh ambil vivix, k.. 

Hari ni, saya nak share testimoni pengguna Vivix FB Page Puan Noranis, khas untuk anda… :-)

BLOOD PRESSURE / HYPERTENSION (DROPS 16)
*****************************************
Masa medical check up May 2012, blood pressure saya dikira tinggi..ta sepaptotnye ngan usia saya..bacaan 142 over 88..tinggi kan??..patot la saya selalu pening kepala..kira stage pre-hypertension da tu..pastu doktor tu gertak..”kalo awak ta jaga ni..tinggi skit lg..saya da kene bagi ubat darah tinggi kat awak..” oh tidakkkk..saya ta nak makan pil-pil yang banyak ituuuu..hohoho..Alhamdulillah Ogos 2012..saya check smula..126 over 80..saya bersyukur turun..dan masih menjaga supaya mencapai bacaan normal 100-110..

ALLERGIC
*********
Saya ade allergik dari kecik lagi..kulit saya sangat-sangat sensitif..terlalu banyak pantang larangnyeee..makan itu ta bley..pakai losyen itu ta bley..pakai sabun mandi itu ta bley..persekitaran kotor pun effect kat kulit saya jugak..Dengan vivix, kulit saya yang pernah luka tu, elok ajeee..jadi kulit baru..bersyukur sangat..yesss VIVIX REPAIR CELL!!…yang ini diiringi dengan diet pemakanan yang sangat ketat..untuk pengetahuan, saya ta makan AYAM BANDAR dan TELUR..dan makanan yang sewaktu dengannye..dua-dua ni toksin dia sangat kuat sebab mereka di INJECT supaya cepat besar dan bertelur..ayam kampung, telur kampung tape..Ya Allah seksanya..kebanyakkan makan skang dimasak dengan telur dan ayam..kdg-kdg sebagai perencah..

HIDUNG BERAIR (MEMANASKAN BADAN)
**********************************
Saya baru perasan..ini membuktikan Vivix adalah untuk kesihatan menyeluruh hihihi..kalo dulu, saya memang ta tahan sejuk..disebabkan kipas yg da set 1 je tu, saya akan terjaga kul 3 pg sebab hidung berair..pastu bangun pagi bersin 6-8 kali..apa lagi kalo aircond..demam terussss hehe..hidung ta payah na ckp la..sumbat ngan tisu je..Skarang da TADE..hihihi..alhamdulillahhh =)

PENURUNAN BERAT BADAN (DROPS 5KG)
***********************************
yeahhhh..part ni besttt..susah betul na trunkan berat ni tanpa EXERCISE..
May 2012 – Ya Rabbi, berat 65kg..dengan keadaan saya yang katekkk ni..152..BMI = 28++..rase berat je badan ni..
Ogos 2012 – Alhamdulillah trun 60kg..BMI masih tinggi 25++..tanpa EXERCISE..almaklumla busy hehehehe..sepatot kene ade sedikit EXERCISE untuk jantung kita..akan diusahakan kemudian ekekeke =P..saya jaga makan..BUKAN TAK MAKAN ea..sy cuma tuka pemakanan saya..TARGET – By end of this year Dec 2012..saya target na capai berat saya 52kg..BMI = 22++..dan by end of March 2013, set target 47kg..dengan BMI normal 20++..Doakan saya..hihihihi..Saya memang ta na turun secara drastik..ta elok sebenarnye..ckup la 1-2kg sebulan..yang penting konsisten..dan kita jaga pengambilan makanan kita..^^
Semua target ni saya capai dengan SHAKLEE..dan semestinya dengan izin Allah s.w.t..kita merancang..disusuli dengan usaha dan doa..Sayangi diri sendiri sebelum kita nak disayang oleh orang len..itu adalah rewards untuk DIRI SENDIRI..InshaAllah..demi insan-insan yang saya sangat sayang.. =))

————————————————————————————————–

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

* Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan: 

shakleelogo

FATIMAH BINTI TONY
Shaklee Independent Distributor [No. 887938]
Sms/WhatsApp : 019.854.0908
FB Fan Page : Kedai Vitamin Fatimah
Email : Fatimah.VitaShop@gmail.com
Blog : http://KedaiVitaminFatimah.Wordpress.Com

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii. Di jemput masuk ke EXCLUSIVE GROUP FB untuk customer

Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

” Ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Exclusive Group di Facebook “

About these ads

About Fatimah

Assalamualaikum Tuan dan Puan dihormati, Saya, Fatimah Bt Tony, isteri dan ibu kepada dua orang anak. Kesihatan keluarga adalah keutamaan saya setiap hari. Ini membuatkan saya terfikir, untuk menjadikan vitamin semulajadi Shaklee sebagai supplemen pilihan utama kami sekeluarga. Saya mula mengenali produk Shaklee, semasa hamil anak kedua. Saat ini, saya mula rasakan perbezaan yang sangat ketara berbanding semasa hamil anak saya yang sulung. Bacaan HB saya tidak pernah berada dibawah 11. Bahkan, saya kurang mengalami rasa penat, sembelit dan rasa sakit sendi serta pinggang. Bukan itu sahaja, saya mengamalkannya juga selepas saya bersalin. Alhamdulillah, luka jahitan sudah sembuh dalam masa 2 minggu sahaja. Bahkan, saya tak pernah rasa risau pun untuk membuang air besar, sebab saya tak pernah rasa sembelit. Badan tersangat cergas sehinggakan saya rasa macam saya terlalu lama pula berpantang. Ramai ibu-ibu yang dah mencuba Shaklee untuk set hamil dan berpantang, memang semuanya berpuas hati dengan vitamin Shaklee. Jika Tuan dan Puan berminat untuk membeli produk Shaklee, boleh hubungi saya melalui sms atau whatsapp di 019-854 0908. Kalau Tuan dan Puan berminat untuk membuat bisnes Shaklee pun sangat dialu-alukan.

One response »

  1. Nice article and very helpfully, I had some topic about health and beauty articles and the best product for diet, wsc biolo kapsul, effective as well save your health, Thanks

Tinggalkan Komen Atau Pendapat Anda Di Sini...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s